Registrera dig

När du registrerar dig får du inloggningsuppgifter och tillgång till hela portalens funktioner. Du har en personlig sida där du kan följa dina framsteg. Du kan chatta med andra medlemmar och med coach. Registrering och medlemskap är kostnadsfritt. Dina användaruppgifter kommer att behandlas enligt gällande sekretessbestämmelser och är inte tillgängliga för någon annan än dig och administratör av portalen.

Som medlem har du möjlighet att ha kontakt med en hälsocoach. Du kan ha ett inledande samtal och ni kan lägga upp en plan för användandet av portalen tillsammans och du han även möjlighet att välja regelbunden kontakt med coach och kommer då överens om samtalstider. Coachen får då tillgång till vissa av dina loggar för att underlätta samarbetet. Val av upplägg gör du nedan.

Får endast innehålla bokstäver och siffror. Inga mellanslag.

Nivå 1: Du jobbar självständigt med portalen. Ingen har insyn i det du skriver i dagböcker, loggar eller formulär förutom du. Du får nyhetsbrev som går till alla medlemmar i portalen och har du laddat ner en app får du notiser. Du kan självklart avregistrera dig från nyhetsbrev och notiser. Vill du komma i kontakt med oss hittar du information under fliken KONTAKT. Du kan lätt byta medlemsnivå på din personliga sida.

Nivå 2: Du har 1-2 samtal med en hälsocoach via telefon. Efter registrering kommer du att kontaktas av en coach via email för att avtala tid. När man väljer nivå 2 kan man dela innehållet i loggar och dagböcker som underlag för samtal. Detta kommer ni överens om vid första samtalet. Du får nyhetsbrev på mail och notiser om du har laddat ner appen FM-portalen. Du kan såklart avregistrera dig från nyhetsbrev och notiser.